Forest Soap
Image default
Zakelijke dienstverlening

Organiseer uw training of vergadering op een unieke vergaderlocatie in Boxtel

Zoekt u een luxe vergaderlocatie in Boxtel, waar u in alle rust extern met al uw medewerkers of zakenpartners kunt vergaderen? Hof van Vijfeijken is de ideale locatie waar u in alle comfort uw agendapunten kunt bespreken. Vergaderen op de knusse vergaderboederij brengt diverse voordelen met zich mee, ten opzichte van het organiseren van een ‘saaie’ vergadering op kantoor: een prachtige locatie, drank- en dineropties en de mogelijkheid tot overnachten. Wanneer komt u op luxe wijze vergaderen in de Brabantse natuur?

Een unieke vergaderlocatie middenin de Brabantse natuur

Hof van Vijfeijken is dé ultieme vergaderlocatie in Boxtel waar extern vergaderen mogelijk wordt gemaakt. In een zeer inspirerende, groene omgeving zult u geen afleidingen ervaren en geniet u bovendien van een uitstekende service. Het zal u aan niets ontbreken; u geniet namelijk van allerlei extra’s gedurende uw verblijf. Zo kunt u aan het eind van de dag de vergadering afsluiten met een verrukkelijk en uitgebreid diner. U krijgt diverse culinaire hoogstandjes voorgeschoteld die op vakkundige wijze worden bereid door dé chef-kok van de locatie, Sjoerd. Indien er speciale dieetwensen zijn, wordt hier natuurlijk rekening mee gehouden in de keuken.

Een keuze uit diverse arrangementen

Hof van Vijfeijken biedt diverse soorten arrangementen aan. Zo kunt u ervoor kiezen de vergadering of training te verspreiden over meerdere dagen en overnachten in het hotel. Of u nu één dag of meerdere dagen op de locatie spendeert: u bent verzekerd van een onvergetelijk verblijf!  

Neem contact op met de medewerkers

Wilt u graag extern vergaderen in Boxtel op een geliefde vergaderlocatie midden in de prachtige, Brabantse natuur? U bent meer dan welkom aan te schuiven bij Hof van Vijfeijken. Bij interesse neemt u eenvoudig contact op met de medewerkers van het bedrijf. Geef uw wensen, uw behoeften en het aantal verwachte gasten door en geniet binnenkort van een succesvolle, luxe vergadersessie op een onvergetelijke locatie! Klinkt dit als muziek in uw oren? Informeer direct naar de mogelijkheden.