Forest Soap
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een specialist met jarenlange ervaring in gevelonderhoud in Zuid-Holland

Als je op zoek bent naar een specialist in gevelonderhoud en vastgoedonderhoud in Zuid-Holland, hebben wij wellicht een goede tip. Bij CCP International BV, in de volksmond ook wel CCPI genoemd, profiteer je namelijk van 12,5 jaar ervaring in het ontwikkelen van verschillende reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten voor gevelonderhoud. Deze producten zijn bovendien van hoogwaardige kwaliteit en bieden een innovatieve oplossing voor ieder project. Of je nu graffiti wilt laten verwijderen, een bepaald object wilt onderhouden of aluminium wilt beschermen; met de producten van CCPI ben je altijd verzekerd van een oplossing op maat.

Produceren conform de juiste normen en richtlijnen

Bij het produceren en ontwikkelen van al deze producten houdt CCPI wel rekening met diverse normen en richtlijnen. Zo werken ze conform de ISO 9001 kwaliteiten, de 14001 milieurichtlijnen en de GMP+ normen. De milieuaspecten en effecten worden dus bewust afgewogen en geborgd bij de productie. Wil jij voor jouw schoonmaak-, bouw- of gevelonderhoudsbedrijf in Zuid-Holland gebruik maken van deze producten voor gevelonderhoud? Dan krijg je niet alleen een oplossing op maat aangeboden, maar denken de experts van CCPI ook graag proactief met je mee. Ze brengen onder andere uitgebreide projectadviezen uit voor ondernemingen waarbij een grondige projectinspectie en referentieproeven de basis vormen. Hierbij worden verschillende aspecten van de ondergrond en het project bekeken om zo tot het beste resultaat te komen.

Neem contact op met deze experts bij interesse

Wil jij de producten van CCPI uit Krimpen a/d Lek, Zuid-Holland, graag aanschaffen om jouw gevel te beschermen met een gevelcoating of voor een ander doeleinde op gebied van gevelonderhoud? Of ontvang je graag professioneel advies van deze experts voor jouw specifieke project? In beide gevallen neem je het best contact met ze op via hun website en vraag je naar de mogelijkheden. De specialisten van CCPI helpen je graag verder met een oplossing op maat.

https://www.cleaningcareproducts.com/