Forest Soap
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dé specialist in evenementenmunten

Voor kwalitatief hoogwaardig evenementenmunten kunt u terecht bij Damen Plastics! Dit bedrijf bestaat al sinds 1979 en over de afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een specialist in de productie van plastic betaalmunten. Voornamelijk bij grote evenementen zijn dergelijke munten onmisbaar. Doordat de vraag naar consumptiemunten de afgelopen jaren flink is toegenomen, heeft deze specialist een eigen fabriek en uitgebreid machinepark met verschillende spuitgietmachines. Op deze manier kunnen ze op grote schaal munten produceren en bent u verzekerd van zeer goede kwaliteit. Doordat ze daarnaast zelf de productie beheren en er geen tussenpersoon bij komt kijken, profiteert u van een snelle levering.

Laat munten maken volledig afgestemd op uw wensen

Wanneer u bij Damen Plastics evenementenmunten gaat kopen, heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u de munten zowel huren als kopen en kunt u kiezen voor munten in standaarduitvoeringen of juist voor maatwerk. Bij deze specialist kunt u terecht voor standaard reliëfmunten of bedrukte munten, maar u kunt ook uw eigen logo en tekst naar keuze op de munten laten zetten. Zelfs voor de kleuren heeft u keuze genoeg. Kiest u voor één specifieke kleur of wilt u juist munten in meerdere kleuren? Het is allemaal mogelijk. Op deze manier maakt u de munten herkenbaar en passen ze bij de huisstijl van uw evenement.

Bespreek uw wensen en vraag advies

Wanneer u evenementenmunten wilt laten maken, kunt u contact opnemen met Damen Plastics. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven op basis van uw wensen persoonlijk en professioneel advies. U bereikt hen via de contactgegevens op hun website. Ook kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen via het online offerteformulier. Dit is geheel vrijblijvend en zo krijgt u meer inzicht in de te verwachten kosten. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

https://damenplastics.nl/