Forest Soap
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dankzij thermisch lansen zijn sluizen en andere technische installaties snel weer operationeel

De onderdelen van sluizen, bruggen en andere technische installaties kunnen nog wel eens vastlopen. Wanneer dit gebeurt, is het zaak dat dit snel verholpen wordt. Op die manier kunt u snel weer verder met uw werkzaamheden. De medewerkers van A.C.W. Holland kunnen het vastgelopen deel snel en nauwkeurig voor u vervangen door middel van thermisch lansen. Bent u benieuwd u dit in zijn werk gaat? Lees dan verder!

De werkzaamheden met een thermische lans van dit las- en constructiebedrijf

A.C.W. Holland is een allround las- en constructiebedrijf dat al jaren klussen uitvoert voor onder andere productiebedrijven, hei- en funderingsbedrijven, technische onderhoudsdiensten, maar ook voor architecten en aannemers. Ook in het thermisch lansen hebben zij de nodige kennis en ervaring. Dit is erg belangrijk bij dit soort dienst, omdat het zwaar gereedschap betreft dat niet door iedereen bediend kan worden. In het ergste geval kan dit zelfs tot ongelukken leiden. Wanneer u de experts van dit bedrijf inschakelt, zullen zij het vastgelopen onderdeel, zoals een tandwiel of as, thermisch los lansen en vervolgens verwisselen met een vervangend onderdeel. Dit zorgt ervoor dat de constructie onaangetast blijft en u dus geen grote uitgave hoeft te doen voor nieuwe materialen. Naast het uitlansen van onderdelen, helpen de medewerkers u ook graag met het branden van gaten in bijvoorbeeld darmwanden of darmwandkuipen.

Schakel deze experts ook in voor uw overige (spoed)klussen

Thermisch lansen is slechts een van de vele diensten waarvoor u de experts van dit bedrijf kunt inschakelen. U kunt ook bij hen terecht voor het lassen van verschillende soorten materiaal, gutswerk en handmatig of machinaal snijbrandwerk. In alle gevallen bent u er zeker van dat dit met de grootste precisie wordt gedaan. Bovendien bespaart u tijd en hoge materiaalkosten. Bent u benieuwd geworden? Neem dan contact op met het bedrijf via de contactgegevens op de website.

https://www.acwholland.eu/