Forest Soap
Zakelijke dienstverlening

Bij deze specialisten huurt u een mooie kantoorruimte in Zevenaar

Bent u op zoek naar een kantoorruimte in Zevenaar of omgeving? Dan zit u goed bij Van Keulen Vastgoed – Verhuur. Zij richten zich met name op de verhuur van kleinschalige kantoor-, opslag, -werk en praktijkruimten in De Liemers. Mede door hun jarenlange ervaring, klantvriendelijkheid van de medewerkers én hun flexibiliteit hebben zij een scala aan bedrijfsruimten verhuurd.

Een ruim aanbod aan bedrijfspanden

In de portefeuille van deze vastgoedspecialisten vindt u dan ook diverse soorten panden. Hierbij gaat het om panden specifiek ingericht als werkruimte. U maakt zelf de keuze uit verschillende oppervlakten. Het uitgebreide aanbod van deze vastgoedspecialisten bestaat onder andere uit:

  • Werkruimten (van 40 tot 250 vierkante meter)
  • Praktijkruimten (van 15 tot 50 vierkante meter)
  • Kantoorruimten (van 15 tot 200 vierkante meter)
  • Winkelruimten
  • Catering en horeca

Dit is echter lang niet alles wat zij aan bedrijfspanden te huur hebben staan. Hun portefeuille bestaat uit bedrijfshallen, kinderdagverblijven, cultuurinstellingen, werkplaatsen, garageboxen en nog veel meer. Als u daarom op zoek bent naar een mooie kantoorruimte of een ander bedrijfspand in Zevenaar of omgeving, bekijk dan het uitgebreide aanbod aan bedrijfspanden op hun website.

Profiteer van gunstige voorwaarden

Wanneer u besluit om een bedrijfspand te huren bij deze experts, dan kunt u rekenen op uitstekende voorwaarden. Zij bieden onder andere veel flexibiliteit wat betreft de contractduur. Wilt u bijvoorbeeld een kantoorruimte in Zevenaar of omgeving huren voor onbepaalde tijd? Dan profiteert u van een opzegtermijn van slechts drie maanden.

Huur uw nieuwe bedrijfspand bij deze vastgoedspecialisten

Zo ziet u, door een kantoorruimte te huren bij deze specialisten in Zevenaar maakt u een zeer goede keuze. Bij hen zal u dé kantoorruimte of andere werkruimte vinden waar u naar op zoek bent! Als u namelijk op het moment niets kan vinden, laat het dan weten. Deze experts zijn altijd op zoek naar diverse panden waarin zij kunnen investeren. Misschien komt binnenkort hét perfecte bedrijfspand voor uw onderneming beschikbaar. Neem daarom contact met hen op.

https://vankeulenverhuur.nl/