Forest Soap
Zakelijke dienstverlening

Dit calculatiebureau bewaakt, begroot en bestuurt uw bouwkosten

Gaat u binnenkort een groot bouwproject beginnen en bent u daarom nog op zoek naar een calculatiebureau dat u hierbij kan ondersteunen? Dan kunt u het beste contact opnemen met DDC Consulting, want dit bedrijf is dé specialist op het gebied van bouw en vastgoed. Bij dit adviescentrum kunt u terecht voor al uw vragen omtrent uw bouwproject. Maar ook wanneer u een meerjarenonderhoudsplanning wilt laten opstellen, kunt u hiervoor de specialisten van DDC Consulting inschakelen. Ze geven u graag advies op het gebied van huisvesting, duurzaamheid, brandveiligheid en gevels, maar kunnen ook technisch tekenwerk uitvoeren en bouw- en lifecyclekosten berekenen. Kortom: bij dit bureau zijn ze van alle markten thuis.

Kies voor de juiste kosten-kwaliteitverhouding

Dit professionele calculatiebureau helpt u dus graag bij uw bouwkostenmanagement. Ze geven op een systematische en vakkundige manier leiding aan het proces van begroten, bewaken en besturen van uw bouwkosten. Ze zorgen er daarbij altijd voor dat u waar krijgt voor uw geld. De specialisten stellen begrotingen voor u op, voeren prijsonderhandelingen uit met aannemers en maken desgewenst de financiële eindafrekening. Bovendien kunt u dit calculatiebureau inschakelen voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning. Het opstellen van een dergelijke planning is aan te raden voor diverse bouwonderdelen, zoals het dak, de gevel en vaak ook het trappenhuis en de kozijnen. Om ervoor te zorgen dat u zich kunt focussen op het primaire proces van uw bouwproject, kunt u het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning het beste overlaten aan de specialisten van dit bureau.

Vraag naar de mogelijkheden

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden van DDC Consulting, kunt u het beste direct contact met hen opnemen. Ze vertellen u namelijk graag meer over hun dienstverlening. U bereikt hen door te bellen of mailen. De contactgegevens vindt u op hun website. Wacht niet te lang en stel uw vragen vandaag nog, zodat u op de juiste wijze begeleidt wordt door een professioneel calculatiebureau.