Forest Soap
Zakelijke dienstverlening

Een virtuele tour laten maken door een professioneel bedrijf

Wilt u een virtuele tour laten maken van uw bedrijf? Daar helpt OMNI VR, gevestigd in Reeuwijk, u graag mee. Het bedrijf biedt zelfs de mogelijkheid om interactieve elementen toe te voegen aan een virtual reality tour. Zo kunt u ervoor kiezen aan bepaalde objecten een beschrijving toe te voegen en om op deze manier de kijker te informeren over de functie van het aangewezen object. Wilt u bijvoorbeeld een virtuele tour laten ontwikkelen voor het ziekenhuis waarin u werkt? Dan kunt u door middel van een virtuele tour locaties als de kraamsite laten zien en de patiënten inlichten over de beschikbare faciliteiten. Werkt u in een hotel? In dit geval kunt u de verschillende kamers in het hotel laten zien door middel van VR. Zo weten uw gasten precies wat zij van hun bezoek kunnen verwachten. In welk branche u ook werkzaam bent: met een virtuele rondleiding opent u de deur naar vele mogelijkheden.

Interactiviteit middels storytelling

Met behulp van storytelling middels virtual reality maakt u de tour nog interactiever. U zorgt er voor dat de kijker zich waant in een andere wereld en volledig meeleeft met het verhaal dat wordt verteld: of dit nu een verhaal is over een product of dienst óf een boodschap die waardevolle informatie over bepaalde procedures of de mogelijkheden van het bedrijf bevat. Het laten maken van een virtuele tour is in veel gevallen toegankelijker dan het organiseren van een normale, fysieke rondleiding. Mensen die slecht ter been zijn, hoeven zich dankzij virtual reality, niet te verplaatsen naar een andere ruimte. Dankzij een virtuele tour, heeft iedereen de mogelijkheid tot het ontdekken van de aangewezen locatie.

Ontdek direct de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een virtuele tour van uw bedrijf? En wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met deze professionals. Dit kan telefonisch en via de e-mail, maar ook kunt u contact opnemen via het contactformulier. Samen zoekt OMNI VR uit Reeuwijk dé perfecte oplossing voor uw specifieke situatie. Vraag een gesprek aan en laat u aangenaam verrassen!

https://www.omnivr.nl/