Forest Soap
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een tapijt in uw kantoor leggen met akoestische backing

In een kantoor wilt u graag een vloerbedekking leggen die bijdraagt aan de rust in de ruimte. Daarom wordt het ten zeerste afgeraden om bijvoorbeeld tegels te leggen in een kantoorgebouw. Daarnaast is het belangrijk dat de vloerbedekking slijtvast is, omdat er veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Iedereen loopt ten slotte regelmatig richting de koffieautomaat of gaat even naar buiten om een luchtje te scheppen in de pauzes. Om nog maar niet te spreken over de stoelen die constant over de vloerbedekking heengaan en het regelmatig verplaatsen van kantoormeubilair. Met andere woorden, de vloerbedekking die u kiest moet tegen een stootje kunnen én geluiddempend zijn.

Waarom kiezen voor tapijt in uw kantoorruimte?

Een kantoorruimte klinkt vaak erg hol omdat de aankleding erg sober is. In een woonkamer wordt geluid bijvoorbeeld gefilterd door gordijnen, meubilair en accessoires. In een kantoor is er voor de werksfeer en de efficiëntie vaak gekozen om minder snuisterijen en meubilair neer te zetten. Gesprekken en geroezemoes zorgen dan al snel voor een vervelende galm. Voor ultieme rust kiest u ervoor om een tapijt in uw kantoor te laten leggen waarbij de tapijttegels akoestische backing hebben. Bij Enzovoort BV heeft u de keuze uit een zeer ruime collectie van kwaliteitsmerk Milliken Nederland. Deze tapijten zijn allemaal zeer geschikt voor gebruik op kantoor en zorgen voor uitstekende geluiddemping. Hierdoor heeft u in het gehele kantoor geen last van hinderlijke echo’s en weerkaatsend geluid.

Vraag meer informatie of een advies op maat aan

Dus, als u op zoek bent naar een uniek tapijt om op kantoor te leggen, dan weet u inmiddels welke expert u hiervoor moet inschakelen: Enzovoort BV. Via de website heeft u de mogelijkheid om de volledige collectie te bekijken, zodat u eenvoudig een keuze kunt maken voor het tapijt op kantoor. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wenst u advies voor het aanleggen van een tapijt op uw kantoor? Neem dan zeker contact op met de experts van Enzovoort BV voor een advies op maat!

https://enzovoortbv.nl/