Forest Soap
Zakelijke dienstverlening

Bewaar cultureel erfgoed op digitale wijze met Metamorfoze

Laat een Metamorfoze project uitvoeren met uw belangrijke papieren documenten, zodat deze ook in de toekomst nog raadpleegbaar zijn. Metamorfoze, anders genaamd Nationaal Programma voor het Behoud van het Papieren Erfgoed, is door de Nederlandse Overheid opgezet. Dit programma maakt het mogelijk om papieren documenten te digitaliseren volgens strenge richtlijnen zodat kwaliteit verzekerd is. Op deze manier kunt u uw waardevolle documenten ook in de toekomst nog raadplegen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwetsbaarheid van de papieren materialen. Het bedrijf GMS was als één van de eerste betrokken bij het Metamorfoze programma en is daarom het juiste bedrijf om uw documenten te laten digitaliseren!

Laat uw papieren erfgoed digitaliseren door deze specialist

Bij GMS bent u met al uw papieren erfgoed op de juiste plek voor het uitvoeren van Metamorfoze. Dit bedrijf is al sinds 1982 actief in de archiefsector en weet dus als geen ander hoe om te gaan met kwetsbare papieren documenten. Of het nu gaat om stadskaarten, contractdossiers, bedrijfsadministratie of patiëntendossiers. Zelfs voor het digitaliseren van historische boeken van wel 26 kilogram en 30 centimeter dik bent u bij dit bedrijf op de juiste plek! Deze experts hebben in de afgelopen jaren al veel ervaring opgebouwd, in zowel het archiveren als digitaliseren middels Metamorfoze. Ze hebben zelfs intern speciale procedures opgezet om te kunnen voldoen aan de kwaliteitseisen die bij Metamorfoze horen.

Informeer naar de mogelijkheden voor het laten digitaliseren van uw papieren erfgoed

Wilt u graag uw papieren erfgoed preserveren voor de toekomst? Informeer dan eens naar de mogelijkheden die GMS biedt met betrekking tot het Metamorfoze programma. Als u besluit bij GMS Metamorfoze uit te laten voeren wordt u gedurende elke stap van het projectplan, dat op voorhand wordt opgesteld, op de hoogte gehouden van wat er gebeurd met uw materialen. Voor een betrouwbare, transparante en ervaren partner voor digitalisering bent u dus op de juiste plek bij GMS!

https://gmsnl.com/