Forest Soap
Image default
Bedrijven

Binnen 1 dag je autotheorie halen…

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die ervoor kiezen om een theoriedagcursus te doen voor hun autotheorie. Een theoriedagcursus zijn examengerichte theorielessen waar je dezelfde dag nog naar het CBR gaat om je auto theorie af te leggen. Je begint vroeg in de ochtend waar je meestal 4 uur lang bezig bent met de lessen. De lessen worden gegeven in groepsverband. In de middag ga je gelijk naar het CBR en is het tijd om je examen te maken. 100% geslaagd auto theorie is een voorbeeld van een theoriedagcursus. Het kan voordelen en nadelen hebben.

 

Voordelen van een theoriedagcursus

Als je ervoor kiest om bijvoorbeeld de dagcursus te volgen van 100% geslaagd auto theorie kan dit verschillende voordelen met zich meebrengen. Als je moeite hebt met veel stof leren kan een theoriedagcursus je heel erg helpen. Tijdens de lessen worden je handige ezelsbruggetjes geleerd waardoor je de stof makkelijker kunt onthouden. Wat natuurlijk ook een voordeel is, is dat als je alles meezit je je auto theorie binnen 1 dag gehaald kunt hebben. Als je moeite hebt met leren kunnen de docenten je ook helpen met het visualiseren van bepaalde situaties waardoor het ook makkelijker wordt om dit te kunnen onthouden.

 

Nadelen van een theoriedagcursus

Je leert alles binnen een dag, maar de informatie die je moet leren is wel belangrijk voor het halen van je rijbewijs. Borden en bepaalde regels moet je toch weten als je in auto zit. Je moet daarom de stof blijven herhalen ondanks dat je je examen hebt gehaald, anders vergeet je dit. Een dagcursus is wel duur, dat is belangrijk om te weten. Dit komt omdat er ook weinig aanbieders zijn van een theoriedagcursus.

 

Kiezen van de juiste theoriedagcursus

Een theoriedagcursus kiezen kan heel lastig zijn. De ezelsbruggetjes die je geleerd worden zijn allemaal anders en de een leert je meer dan de ander. Het is belangrijk om de reviews te lezen van de verschillende aanbieders. Zo kan je erachter komen hoe andere het hebben ervaren. Je weet hoe ze te werk gaan en of het vervolgens dan bij je past.

https://theorie-oefenexamen.nl/100geslaagd/