Forest Soap
Image default
Bedrijven

Dubarry bootschoenen, de high end zeilschoenen

Bent u op zoek naar zeilschoenen? Dan zijn de Dubarry bootschoenen zeker het overwegen waard. Menig zeiler zweert bij deze prettige, comfortabele en kwalitatief hoogstaande zeilschoenen. Dat is niet gek als er wordt gekeken naar hoe de Dubarry bootschoenen worden gemaakt. Door gebruik van alleen maar de meest hoogwaardige materialen maakt dat deze kwalitatieve zeilschoenen lang meegaan en een zeer hoog draagcomfort kennen. Het merk Dubarry komt uit Ierland. Om precies te zijn uit het stadje Ballinasloein Galway ten westen van Ierland. Daar waar de gure zeewind rond raast en het leven ook vaak op zee afspeelt, hebben mensen behoefte aan goede kledij en schoeisel. Vandaar dat dit Ierse bedrijf al in 1937 zich toelegde op leren Dubarry bootschoenen. Buitenmensen zweren al jaren bij dit schoeisel. Maar ook bij zeilers zijn deze zeilschoenen al jaren onverminderd populair.

Dubarry bootschoenen aanschaffen

Naast dat Dubarry bootschoenenhun werk goed doen (lees: waterafstotend, warm, comfortabel, en ademend), zijn deze zeilschoenen ook mooi om te zien. Het heeft een stoer uiterlijk maar oogt desondanks niet grof. De zeilschoenen zitten in het vaste assortiment van Vreeken. Dat is dé toonaangevende winkel op gebied van zeilartikelen. Niet alleen zijn ze in de winkel in Loosdrecht te passen en te koop maar ook zijn ze online te bestellen via de gelijknamige website.

Dubarry bootschoenen, voor de buitenmens

Naast Dubarry bootschoenen heeft Dubarry ook ander schoeisel en lederen tassen in het assortiment. Maar de zeilschoenen van Dubarry doen toch nog het meest denken aan de schoenen waar het merk in 1937 mee begon. En dat zijn schoenen voor de echte buitenmens die graag zijn neus en de zeilen in de wind heeft. Schoenen die jarenlang mogen dienen voor mooie avonturen op zee, op rivieren en meren. En schoenen die hoogstwaarschijnlijk te zien zijn op vele foto’s van deze zeiltochten. Menig zeiler vindt het dan ook lastig om deze zeilschoenen na jaren van goede dienst weg te moeten doen en nieuwe aan te schaffen.