Forest Soap
Image default
Bedrijven

Geld investeren zonder zorgen

Geld investeren op een leuke manier zonder de lasten en zorgen: klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Door geld te investeren in Center Parcs Vastgoed ervaart u de voordelen van geld investeren omdat er een interessant rendement tegenover staat. Daarnaast hoeft uw vakantiewoning niet altijd verhuurd te worden om toch verzekerd te zijn van inkomsten en kunt u natuurlijk ook altijd zelf gebruikmaken van uw vakantiewoning. Echter hoeft u bij het investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed niet na te denken over verzekeringen, onderhoud en leegstand, want dit wordt allemaal geregeld door het bedrijf zelf.

Langdurige huurovereenkomst met goed rendement

Wanneer u een huurovereenkomst aangaat met Center Parcs Vastgoed en u gaat investeren in vastgoed, dan is deze huurovereenkomst voor een langere periode geldig. Doorgaans is er sprake van een periode van 15 jaar. U kunt hierbij kiezen voor het ontvangen van 4,5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur in combinatie met een percentage van de totale huuromzet. Daarbij ontvangt u een officiële huurgarantie waardoor u uw huur netjes ieder kwartaal ontvangt. Zo bent u gegarandeerd van een vast inkomen voor de periode van 15 jaar en hoeft u zich daarbij geen zorgen te maken over het beheer en onderhoud van uw vakantiewoning. Dit wordt namelijk netjes voor u verzorgd.

Ontvang ook advies bij verkoop

Wanneer u geld gaat investeren, dan komt er vaak ook een tijd waarbij u gaat nadenken over de verkoop van uw vakantiewoning want ook dat is een onderdeel van investeren in vastgoed. Ook voor de verkoop van uw vakantiewoning kunt u terecht bij Center Parcs Vastgoed en staan de adviseurs voor u klaar om u hierin te begeleiden. Met een breed netwerk door meerdere landen in Europa wordt uw vakantiewoning bij veel investeerders onder de aandacht gebracht en bent u bijna verzekerd van een goede verkoop van uw vakantiewoning.