Forest Soap
Image default
Bedrijven

Woningontruiming in Meppel en Deventer

Woningontruiming in Meppel en Deventer

Voor woningontruiming in Meppel en woningontruiming in Deventer moet je bij 038 Woningontruiming zijn. Ik heb onlangs dit bedrijf ingeschakeld nadat een van mijn huurders met de noorderzon verdwenen was, zonder het huis leeg te maken. Je kunt wel begrijpen dat diegene de borg niet teruggekregen heeft. Maar goed, dat huis moest toch leeg. 038 Woningontruiming bood de perfecte oplossing. Ze hebben voor een mooie prijs het huis helemaal leeggehaald. Alle spullen zijn door ze gedoneerd aan een goed doel, waardoor het toch nog goed terecht is gekomen. Ik ben blij dat deze spullen nog een goed tweede leven hebben gekregen.

Een goed tweede leven voor spullen

Voorafgaand aan de ontruiming kun je een lijst doorgeven met kostbare spullen die je terug wilt hebben. Aangezien er niets kostbaars voor mij in de woning lag, heb ik er voor gekozen om alles wat nog goed was, te laten doneren aan een goed doel. Hierdoor hebben de spullen een goed tweede leven gekregen en zijn er weer een aantal mensen blij gemaakt. 038 Woningontruiming werkt samen met onder andere het Leger des Heils, Kadera en Stichting Het Vergeten Kind. Alles wat niet gedoneerd kan worden, is op een milieuvriendelijke manier afgevoerd.

Spoedige woningontruiming

Het grootste voordeel vond ik nog wel dat de woningontruiming heel spoedig en soepel verliep. Voordat ik een offerte kreeg, zijn ze komen kijken bij het pand. Op deze manier konden ze een goede inschatting maken van de werkzaamheden en kon ik een passende offerte krijgen. Deze kreeg ik al binnen 24 uur. Daarna hebben we gelijk een afspraak gemaakt voor de ontruiming, en is mijn woning zeer snel ontruimd zodat ik het kon verhuren aan een nieuwe huurder. De woning werd bezemschoon opgeleverd. Ik ben zeer tevreden met deze dienstverlening!

https://www.038woningontruiming.nl/