Forest Soap
Image default
Bedrijven

Praktijk voor Transformatie in Den Haag inschakelen

Praktijk voor Transformatie in Den Haag

Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel. Zodra ik ’s ochtends wakker werd, voelde ik me al down. Eigenlijk moest ik meteen uit bed om op tijd te komen voor werk, maar ik kon gewoon niet uit mijn bed komen. Na een tijdje nadenken over wat de oorzaak zou kunnen zijn, was ik er nog niet achter. Daarom koos ik ervoor om de professionele hulp in te schakelen van een specialist en me te verdiepen in EMDR en hypnotherapie in Den Haag. Ik kwam uiteindelijk uit bij Praktijk voor Transformatie. Deze praktijk wordt gerund door Marianne van der Pol, een hypno-, relatie- en EMDR therapeut. Vandaag vertel ik meer over de therapieën die je hier kunt volgen.

Hypnotherapie in Den Haag

We beginnen met het bespreken van hypnotherapie in Den Haag. Dit is een van de oudste vormen van psychotherapie waarbij vandaag de dag gebruik wordt gemaakt van trance en hedendaagse technieken zoals NLP, RET, Imaginatie en Regressie. Het is een therapievorm die kortdurend en effectief is en gebruik maakt van trance. Dit is een toestand van veranderd bewustzijn en diepe ontspanning, waardoor het mogelijk is om dichter bij je onbewuste overtuigingen en gevoelens te komen. Op deze manier leer je op een prettige en ontspannen wijze contact te maken met de problemen die er spelen in je leven, die uiteindelijk weer voor nieuwe inzichten zorgen.

EMDR therapie in Den Haag

Ook EMDR in Den Haag is een therapievorm die in sommige situaties uitkomst kan bieden. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een traumatische ervaring, maar ook wanneer je dealt met angsten en bepaalde gevoelens. Tijdens een behandeling richt men zich op gevoelens, gedachten van beladen gebeurtenis en beelden. Tegelijkertijd maakt de therapeut ritmische bewegingen met de hand, de cliënt volgt de hand. Ook wordt er weleens gebruik gemaakt van tikjes op de knie of tikjes die gehoord worden via de koptelefoon. Vervolgens wordt na 30 seconden aan de cliënt gevraagd wat hij of zij voelt. De cliënt concentreert zich op dat beeld of gevoel en concentreert zich hier op totdat de emotie uiteindelijk neutraal aanvoelt.

https://transformatie.nu/