Forest Soap
Bedrijven

Maatwerk geo-oplossingen

Werk je als bedrijf regelmatig met geografische gegevens? Dan kan het prettig zijn om gebruik te maken van maatwerk geo-oplossingen. Dat is bijvoorbeeld ideaal als je de BAG wilt importeren in een applicatie naar keuze, maar het uitwisselingsformaat GML niet ondersteund wordt in die applicatie. Door middel van maatwerk geo-oplossingen, kun je de gegevens om laten zetten. Zo kun je de Basisregistratie Adressen en Gebouwen importeren in je eigen database. Toch is dit slechts een van de vele voorbeelden van wat er mogelijk is als je voor een specialist in maatwerk geo-oplossingen kiest. Het is zeker aan te raden om je even in de mogelijkheden te verdiepen. Wil je bijvoorbeeld BGT NLextract gebruiken, dan is dat ook mogelijk.

Verdiep je eens in de mogelijkheden van Geogap

Een voorbeeld van zo een specialist in maatwerk geo-oplossingen, is Geogap. Bij dit bedrijf kun je terecht als je een maatwerk oplossing nodig hebt die met geografie te maken heeft. Het bedrijf heeft zich volledig in Geo-ICT gespecialiseerd. Daarnaast kun je bij het bedrijf ook verschillende database dumps downloaden die je gemakkelijk kunt importeren in je eigen database. De databases die Geogap publiceert zijn altijd actueel. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je gebruik maakt van een verouderde versie.

Het is aan te raden om de website te bezoeken

Wil je een goed beeld van de mogelijkheden die Geogap te bieden heeft? Dan is het aan te raden om de website van het bedrijf gewoon eens te bezoeken. Zo krijg je namelijk een goed beeld van het soort maatwerkoplossingen die het bedrijf aanbiedt, maar ook van de kant-en-klare database dumps. Zo vind je er onder andere de BAG, de BGT en de BRK. Als je vaker met deze gegevens werkt, zijn de databases van Geogap natuurlijk ideaal! Het is dus geen slecht idee om je even in de mogelijkheden te verdiepen.