Forest Soap
Bedrijven

Easycrew: technisch uitzendbureau

Ben jij op zoek naar een baan in de techniek, maar wil je ook iets nieuws? Ga dan aan de slag als technisch onderhoudsmonteur op een schip! Jouw werkplek is op volle zee, kun jij tegen een beetje deining? Easycrew is hét uitzend-, wervings- en selectiebureau voor technisch en maritiem personeel. Zie jij jouw toekomstige baan al tussen de verschillende technische vacatures? Grijp dan snel je kans en reageer direct via Easycrew.com. Wil je liever eerst wat meer informatie? Kijk dan op easycre.com.

Volop technische vacatures bij Easycrew

Easycrew heeft tientallen technische vacatures open. Ben je benieuwd welke? Hier komt een overzicht: Maintenance manager, technisch projectmanager, werktuigbouwkundig ingenieur, technisch onderhoudsmonteur, service coördinator, machinist, technisch inspecteur, service engineer, hoofdwerktuigkundige, civiel ingenieur, technisch engineer, metaalbewerker, elektrotechnisch ingenieur, technisch projectleider en scheepsbouw ingenieur. Easycrew is landelijk actief, ook bij jou in de beurt is er vast een leuke, uitdagende, nieuwe baan te vinden.

De perfecte match

Wij staan voor persoonlijke begeleiding. Als je je bij ons aanmeldt, gaan wij direct voor jou aan de slag om de perfecte match te vinden. Easycrew luistert goed naar jouw wensen. Dat doen we ook bij de potentiele werkgevers. Op deze manier weten wij altijd de juiste connecties te leggen. Ook geven we gratis coaching en sollicitatietrainingen, mocht je daarvoor openstaan uiteraard. Met onze trainingen ben jij zeker weten klaar voor een pittig sollicitatiegesprek.

Vacatures in de techniek

Vacatures in de techniek vind je bij Easycrew. Wij hebben een brede vacaturebank vol technische vacatures voor MBO-, HBO- en WO-niveau. Wil je op uitzendbasis aan het werk, of liever op detacheringsbasis of wil je toch het liefst op contractbasis bij je nieuwe werkgever aan de slag? Alle drie zijn mogelijk bij Easycrew.

Waarom kies je voor Easycrew?

Onze voordelen op een rij:

  • Persoonlijke aandacht: jij staat bij ons centraal
  • 35 jaar ervaring in de maritieme en technische wereld
  • Gratis coaching en sollicitatietrainingen
  • Technische vacatures op MBO, HBO en WO-niveau
  • Technisch uitzendbureau beschikbaar in heel Nederland
  • Onze medewerkers staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaar

Upload je cv nu!

Ben je overtuigd van Easycrew? Pak jij die nieuwe uitdaging met beide handen aan? Meld je dan nu aan en upload je cv via easycrew.com/inschrijven.

Kom in contact

Wil je direct contact met ons? Dat kan via ons telefoonnummer 010-7171967 of vul ons contactformulier in.

https://www.easycrew.com/