Forest Soap
Bedrijven

Financiële hulp door Fimar

Zit je financieel in de problemen? Ben je wegens onvoorziene omstandigheden of pure pech in de schulden gekomen? Lukt het je niet daar uit te komen? Wij zijn Fimar en wij kunnen je helpen. Het is soms noodzakelijk om aan de noodrem te trekken om erger te voorkomen. Dat is een moedige stap die je op termijn veel verder gaat helpen. Fimar helpt mensen met financiële problemen door middel van bewindvoering, schuldhulpverlening en budgetbeheer.

Wie zijn wij?

Fimar is een in Roosendaal en Rotterdam gevestigde organisatie van financiële hulpverleners. Wij hebben veel ervaring met het helpen van mensen die financieel in de knoop zitten. Onze dienstverlening gaat uit van drie speerpunten, namelijk snelheid, klantgerichtheid en transparantie. Wij hebben namelijk geen wachttijden, zijn helder over onze werkwijze en kiezen voor een persoonlijke benadering.

Onze dienstverlening

Fimar biedt bewindvoering, budgetbeheer en schuldhulpverlening aan in omgeving Rotterdam. Mensen die bewindvoering aanvragen kunnen ons voordragen als bewindvoerder. Ook zijn we in te schakelen als budgetcoach en staan we mensen bij met een minnelijk of WSNP schuldsanering traject.

Kom in contact!

Meer weten over de mogelijkheden? Informeer gerust verder door telefonisch contact op te nemen. Wij zijn bereikbaar via 0165 820 992, per e-mail en middels het online contactformulier op onze website.

https://fimar.nl/