Forest Soap
Bedrijven

Het is weer donker buiten

We zitten op dit moment net in de winter. Dat betekent dat het dan ook weer eerder donker wordt. Dit is de periode waarin de inbrekers jarig zijn. Zij genieten namelijk van deze donkere periode. Zij kunnen zich namelijk heel erg gemakkelijk verschuilen in donker. Het is voor inbrekers een soort van dekmantel. Ze kunnen gewoon hun ding doen, zonder dat iemand het door heeft of iemand ze ziet lopen. Dit is dus ook een groot gevaar. Inbrekers lijken vrij spel te hebben.

 

 

 

Ingebroken in je huis

Zo kom je dan thuis na een dag hardwerken. Vervolgens zie je dat je voordeur is opengebroken. Je hele huis is overhoop gehaald. Van alles is er meegenomen. Na het puinruimen bedenk je je dat de voordeur de hele nacht openblijft. Het slot is er immers uitgebroken. Dat is eigenlijk helemaal geen fijn gevoel. Dus je besluiten een slotenmaker uit Noordwijk te bellen. De slotenmaker uit Noordwijk komt gelukkig meteen. Hij zorgt ervoor dat er een nieuw slot in de deur wordt gezet. Zo kun je deze gewoon weer afsluiten en kan er niemand gewoon naar binnen lopen. Dat is toch wel een fijn gevoel. Met dit fijne gevoel in deze lastige periode van de inbraak kun je toch iets beter gaan slapen.

Hoe voorkom je nu dat dit nog een keer gebeurd?

Dat kun je doen door te letten op een aantal dingen. Zo kun je er als eerste voorzorgen dat al jouw sloten zijn voorzien van een politiekeurmerk. Dit maakt het inbrekers al moeilijker om binnen te komen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een alarminstallatie te laten installeren. Dit zorgt ervoor dat je wordt gewaarschuwd wanneer een ongenode gast je huis betreedt. Vervolgens kun jij of de alarmcentrale meteen doorschakelen naar de meldkamer van de politie. Deze kan dan worden ingeseind om een kijkje te nemen bij jouw huis. Toch zien we soms dat inbrekers alarmsystemen herkennen. Zij weten dan precies hoeveel tijd zij hebben. Dit maakt dat een alarmsysteem niet altijd voldoet. Er zijn hele simpele oplossingen die ook kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld eens aan het aan laten van de lichten in huis. Door dit te combineren met het aanzetten van tv lijkt het alsof er iemand thuis is. Bovendien zorgt al het licht ervoor dat het dus niet donker binnen is.

https://slotenmaker-sos.nl/slotenmaker-noordwijk/