Forest Soap
Bedrijven

Het shovel certificaat behaal je al binnen een uur

Het behalen van een erkend shovel certificaat doe je al binnen 60 minuten. Dat betekent dat je na een uur al met een certificaat in handen staat, waarna je kunt aantonen dat je deze cursus hebt gevolgd en mag deelnemen aan het vak. Ben je dus werkzaam bij een bedrijf waar er met dit soort apparaten wordt gewerkt, dan is het aan te raden (en tegenwoordig ook verplicht) om in het bezit te zijn van een shovel certificaat. Je kunt dit individueel ondernemen, maar nog handiger is het als dit wordt georganiseerd door een werkgever. Zo kan al het personeel in een uur het certificaat in het bezit hebben en voldoen ze allemaal tegelijkertijd aan de eisen die er worden gesteld voor de veiligheid van een bedrijf die werkt met dit soort apparatuur.

Hervatten

Omdat iedereen na 5 jaar weer opnieuw een shovel certificaat moet behalen is het ook fijn wanneer ze dit tegelijkertijd halen, zodat de na 5 jaar ook weer gezamenlijk de cursus kunnen gaan doen. Daarnaast is het doen van een cursus op locatie van het eigen bedrijf ook goedkoper en kan er worden gewerkt met de eigen machines. Dit is ook erg handig, want op die manier zal het personeel direct de kennis en de lessen die ze krijgen in de praktijk kunnen brengen in eigen onderneming. Ze hoeven dan na de cursus niet meer te wennen en kunnen direct aan de slag.

Ideale manier

Het is ideaal om op deze manier te zorgen dat iedereen een shovel certificaat behaald. Voornamelijk het tijdsbestek dat hiervoor nodig is, is een punt dat veel mensen aanspreekt. Omdat er vaak geen tijd is voor dit soort trainingen, wordt het vaak uitgesteld en komt het er niet van. Hierdoor wordt dat argument van tafel geveegd en kan de training zo snel mogelijk starten waardoor iedereen een shovel certificaat behaald.