Forest Soap
Bedrijven

Kadastrale kaart met maatvoering

Wat blijft er tegenwoordig nog geheim als je plannen hebt een woning te kopen? Niets, want alle informatie is te achterhalen en nooit eerder kon je een zo weloverwogen en dichtgetimmerde beslissing nemen als anno 2020. Dit met speciale dank aan kadastralekaart.com. Want met een bezichtiging en de mooie woorden van de makelaar alleen ben je echt niet voldoende ingelicht. Met speciale dank aan de gegevens van het Kadaster kom je tegenwoordig alles te weten over jouw potentiële droomhuis.

Zo weet jij straks echt alles over de maten van het perceel, tot aan de omtrek toe

Neem een kadastrale kaart met maatvoering. Nooit eerder kon je heel simpel in het bezit komen van een rapport dat je werkelijk alles verteld over bijvoorbeeld de afmetingen van het perceel. De informatie is gebaseerd op die van het Kadaster en is dus altijd actueel. Voor een klein bedrag krijg jij een kadastrale kaart in handen met daarop informatie over de maten van het perceel, de afstand tussen geregistreerde bebouwing op het perceel en ook de grenzen van het perceel.

Kennis is macht, zeker als je een huis gaat kopen

Ook over de oppervlakte kom je alles te weten en zelfs de omtrek van het perceel wordt je zo helder. Ook de oppervlakte van de geregistreerde bebouwing op het perceel en een omgevingskaart horen bij deze kaart met maatvoering. Zo leer je weer iets meer over het perceel waarop wellicht jouw nieuwe woning staat. En kennis is macht en uitermate belangrijk als jij aan de vooravond staat van een belangrijke beslissing.

De vloerverwarming komt later wel; eerst een weloverwogen keuze maken

Op gevoel een huis kopen en daarmee financiële verplichtingen aangaan is zeker niet verstandig. Nee, de vloerverwarming en de specificaties staan niet op de door jou gedownloade informatie. Maar dat komt later wel. Eerst een weloverwogen beslissing nemen, de vloerverwarming is snel genoeg gelegd. Dat komt allemaal wel.