Forest Soap
Bedrijven

Lezen over verschillende bedrijven bij Bedrijvenblogs.nl

Op Bedrijvenblogs.nl kunnen verschillende bedrijven blogs insturen om te plaatsen en kunt u dus ook lezen over verscheidene bedrijven. Dit is interessant voor ondernemers, maar ook voor consumenten. Bedrijvenblogs.nl plaatst namelijk regelmatig tips waar iedereen wat aan heeft of een uitleg over lastige zaken. Enkele voorbeelden hiervan zijn een uitleg over geld lenen met een BKR registratie of tips om werkstress tegen te gaan. Deze blogs gaan over onderwerpen als dienstverlening, hobby en vrije tijd, vervoer, bouw en industrie, gezondheid, en huis en tuin. Een recente blog legt uit wat de voordelen zijn van voor refurbished gaan op zakelijk gebied.

Refurbished voor uw eigen zaak

In deze blog op Bedrijvenblogs.nl leest u wat refurbished is en waarom dit voor ondernemers interessant is. Elke ondernemer weet dat zuinig zijn met geld belangrijk is voor het ondernemen, dit geldt vooral ook nu voor bepaalde ondernemers met deze moeilijke corona tijd en anderhalve meter samenleving. Met refurbished kunt u veel geld besparen. Veel mensen denken bij refurbished aan tweedehands, maar hier zit wel degelijk verschil tussen. Bij refurbished worden gebruikte toestellen zoals een tweedehands iPhone gereviseerd, iets wat bij normaal bij tweedehands niet gebeurt. De gebruikte toestellen worden gecontroleerd op kwaliteit, gereinigd en gerenoveerd. Hierbij krijg je bij refurbished toestellen gewoon garantie. Je kunt er dus zeker van zijn dat u een toestel van goede kwaliteit krijgt inclusief garantie voor een lage prijs terwijl bij doorgaans tweedehands u een groot risico loopt dat het toestal dat u koopt toch mankementen heeft.

Bedrijvenblogs extra tip voor iPhone

Een andere tip voor bij bijvoorbeeld een refurbished iPhone is om geen dure abonnementen af te sluiten. Tegenwoordig communiceren we vooral via het internet, en met Wifi komt u dan al ver. Kortom, refurbished is voor veel bedrijven een goede en voordelige keuze. Wilt u meer van dit soort tips? Op Bedrijvenblogs.nl vindt u een archief aan blogs vanaf 2015 tot nu. Dat zijn dus een hele hoop tips om nog te lezen! Ook kunt u als ondernemer via het contactformulier ervoor zorgen dat uw eigen blog op de website geplaatst wordt. Bij het kopje linkpartners vindt u bovendien verschillende interessante sites om ook te bezoeken.