Forest Soap
Bedrijven

Outplacement in Den Haag en omstreken

Mag u van uw werkgever op hun kosten op zoek gaan naar een nieuwe functie? Een outplacementbureau kan u daarbij van dienst zijn. Bent u daarom op zoek naar outplacement in Den Haag? Bij Working Matters bent u aan het juiste adres. Wij zijn een bureau dat personen van loopbaanadvies voorziet en outplacementtrajecten aanbiedt.

U wordt bij ons intensief begeleid bij uw oriëntatie naar eennieuwe baan. Op basis van een persoonlijk programma van circa 6 tot 9 maanden krijgt u hulp van het opdoen van meer zelfinzicht en het vinden van een nieuwe functie die bij u past. Bent u op zoek naar outplacement in Den Haag? Kies dan voor Working Matters. Neem direct contact op voor meer informatie.

De visie en werkwijze van Working Matters

Elk mens is uniek, met een eigen persoonlijkheid, eigen kwaliteiten en eigen interesses. Soms kan het echter zijn dat iemand een duwtje in de rug nodig heeft om zijn of haar richting te vinden. Dat is wat we bij Working Matters doen. Wij begeleiden mensen bij het zoeken naar een functie die helemaal bij hem of haar past. Dit uit zich dit in onze visie en werkwijze door middel van:

  • Een persoonlijke en betrokken begeleiding;
  • Een oplossingsgerichte werkwijze;
  • Actuele kennis van de arbeidsmarkt;
  • Inzet van loopbaaninstrumenten op basis van uw wensen;
  • Zicht op nieuwe carrière perspectieven;
  • Professionele en deskundige werkwijze volgens de gedragscode van de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten (NOLOC).

Ons outplacementtraject

Ons outplacementtraject bestaat uit twee fasen. Wij beginnen met het oriënteren naar uw wensen. Met uw persoonlijke adviseur bespreekt u uw sterke kanten, uw drijfveren en uw waarden. Met die informatie gaan we vervolgens op zoek naar een gepaste functie in fase twee. We zullen u intensief begeleiden, zodat we altijd tot een passend resultaat komen.

Ons outplacementtraject is altijd maatwerk, dus volledig afgesteld op uw persoonlijke wensen. Working Matters helpt u onder andere bij het oriënteren naar passende beroepen, bij het vinden van vacatures, bij het solliciteren en voorbereiden van het sollicitatiegesprek, en bij het vinden van een passende baan.

http://www.workingmatters.nl