Forest Soap
Bedrijven

Ultieme tips bij een verhuizing

In deze blog zullen een aantal handige tips bij het verhuizen worden besproken. Wanneer je al eens zelf verhuist hebt, zul je snappen hoeveel stress het met zich mee kan dragen als jen iet alles op een rijtje hebt. Zorg dus altijd voor een goede organisatie en genoeg hulp! De hulp kun je bijvoorbeeld aan familie en vrinden vragen, maar je kunt ook een verhuisbedrijf inhuren. Zo heb je bijvoorbeeld een verhuisbedrijf in Hoorn die je helpen met de dozen en zware objecten te verplaatsen naar de juiste bestemming.

 

Begin optijd met inpakken

Wanneer je gaat verhuizen weet je dit meestal al een paar manden, begin dan meteen met het inpakken van spullen die je niet veel gebruikt. Wanneer je optijd begint met inpakken kan je dit al een hoop stress besparen. Zo kun je in de laatste weken je focussen op andere zaken voor de verhuizing en niet op het inpakken. Pak dan ook elke kamer apart in, zo kom je ook niet in de war met spullen en weet je wat in welke kamer kan.

 

Gooi spullen weg die je niet meer gebruikt!

Een verhuizing is stiekem ook een goed moment opname om oude spullen weg te gooien die je nietmeer gebruikt. Die oude stoel die al jaren in de schuur in een hoekje stof staat te happen of op zolder waar niemand meer naar kijkt, of al die elektronica die je een paar keer gebruikt hebt en in een hoekje hebt gestopt… Ga daarom in alle kamers goed na of er spullen of kleren zijn waar je iemand anders blij mee kunt maken. Dan begin je én met een frisse start zonder oude spullen in je nieuwe woning én je hoeft minder in te pakken en dus minder te tillen.

https://www.verhuismeesters.com/verhuisbedrijf-hoorn/