Forest Soap
Bedrijven

Samen werken aan re-integratie

Is er binnen uw huidige functie geen werk meer voor u, of bent u langdurig ziek geweest en keert u weer terug op de werkvloer? Dan helpt Volkerink & Partners u graag. Wij hebben een passie om mensen verder te helpen in het vinden van antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop. Wij bieden een persoonlijk en intensief begeleidingstraject naar nieuw passend werk buiten de organisatie.

Vindt u het prettig om tijdens dit traject begeleid te worden door mensen met ervaring op het gebied van re-integratie? Dan kijken wij gaan wij graag de samenwerking met u aan om op zoek te gaan naar een nieuwe invulling.

Volkerink & Partners

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau dat niet alleen coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook begeleiden bij outplacement en re-integratie problemen. Wij zijn er voor u als privé persoon of werknemer, maar ook werkgevers kunnen bij ons terecht.

Volkerink & Partners heeft veel kennis en ervaring met psychische en psychiatrische problematiek, wat maakt dat we de mens vanuit een holistische visie benaderen. Dat houdt in dat wij naar de mens als geheel kijken en geloven dat psychische, sociale en lichamelijke aspecten samenhangen en elkaar beïnvloeden. Daarbij kijken we samen met u naar uw persoonlijke wensen, competenties en arbeidsmogelijkheden, welke leidend zijn voor het maken van de perfecte match tussen mens en werk.

“Volkerink & Partners heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Hulp bij re-integratie

Een zoektocht naar het beste van uzelf ontstaat natuurlijk niet zomaar en in deze sterk veranderende samenleving is het dan ook belangrijk om te weten waar u als persoon staat. Hulp bij re-integratie zorgt ervoor dat uw toekomstbeeld duidelijk wordt. Zo komt u er achter welke kant u op wilt gaan en hoe u dit het beste aan kunt pakken. U kunt bijvoorbeeld hulp bij re-integratie nodig hebben om:

  • Te oriënteren naar een andere beroepsrichting en/of passende beroepen
  • Een passende baan te vinden
  • Een nieuw loopbaan perspectief te bepalen die past bij uw belastbaarheid

Kunt u wel wat hulp bij re-integratie nabij Assen gebruiken? Neem dan gerust eens contact op met Volkerink & Partners. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

 

https://www.volkerinkenpartners.nl